maevitae marieke geurds orthomoleculaire

Wie is Marieke?

Als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundig eetstoorniscoach weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om verandering te creëren. Zelf heb ik jarenlang een strijd een strijd geleverd tegen anorexia, orthorexia, meerdere depressies en een sportverslaving. Ik wil jou geven wat ik tijdens mijn herstel heb gemist en alles leren wat ik gaandeweg heb geleerd.

Tijdens elk coachgesprek wordt er gekeken naar wat jij nodig hebt en wat jouw behoeften zijn op dat moment. Binnen mijn coaching staan eerlijkheid en openheid bovenaan. Ik stel kritische vragen maar op een bergripvolle manier. 

 

Op het juiste moment weet ik jou een ‘liefdevolle schop onder de kont’ te geven en een spiegel voor te houden. Ik zie en hoor jou echt waardoor jij je begrepen en veilig voelt.

Kies jij ervoor om samen met mij aan de slag te gaan, zet ik mij voor volle 1000% in voor jou.

Cliënten voelen zich begrepen, gezien en gehoord. Krijgen meer motivatie en energie om écht aan de slag te gaan met de problematiek en het creëren van een gezonde leefstijl. Een leefstijl waarin de pijlers voeding, sport en gedrag in balans zijn.

Mijn werkwijze

Geef je spijsvertering een boost 

Leer welke voeding bij jou past

Creëer een healthy mindset, balans en rust

Verminder je klachten

Persoonlijk behandelplan

Recensies

‘Een hele fijne ervaring bij Marieke. Niet alleen op het gebied van eten maar juist ook met mijn mentale strijd. Ik heb nu echt een balans kunnen vinden in gezond en vooral ook lekker eten. Ik heb nu een juiste structuur gevonden in eten en kan ook echt genieten. Ik ga zeker door tot ik mijn doel behaald heb. Misschien duurt het wat langer maar met blijvend resultaat.’

Ontwerp_zonder_titel-removebg-preview.pn

- Sanne 

‘Ik schrijf niet snel een review. Maar als je meer wilt leren over gezonde voeding, afvallen met coaching moet je bij Marieke zijn! Andere diëtisten konden mij niet helpen. Kortom, echt geweldig!’

- Cindy

Ontwerp_zonder_titel-removebg-preview.pn

Marieke heeft me goed kunnen coachen omdat ze echt naar mijn wensen heeft geluisterd. Hoe meer informatie jij zelf aan haar geeft, hoe beter zij jou kan helpen.
Het meest prettige vond ik dat ik geen gekke boodschappen in huis hoefde te halen. En ook geen boodschappen weg kon gooien omdat ze maar 1 keer gebruikt werden. En het aller fijnste was dat ik geen honger heb gehad! Ik raad Marieke dan ook iedereen aan die het maar horen wil!’ 

Ontwerp_zonder_titel-removebg-preview.pn

- Josephine

 

Kennismakingsgesprek

 

In deze 30 minuten maken wij kennis met elkaar, hoor ik graag jouw hulpvraag, beantwoord ik jouw vragen en kijken wij samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 Vrijblijvend

 Behulpzaam

 Persoonlijk

Vertrouw

                       Telefonisch of videobellen

Download jouw E-book

17845462805324289.jpg

Blog

Yoga at Home

Personal & Mind

Lees hier alles over persoonlijke groei, mijn ervaringen met depressie en anorexia, en het creëren van een healthy mindset

© Alle rechten voorbehouden MaeVitae 2021 | KVK 8190 8350 |  Bestellen en betalen Privacy Policy | Retourneren |

BTW-nummer: NL003618020B17 | lifestylecoaching@maevitae.nl | 6828 HG Arnhem