Eetstoornis & Eetproblematiek

Yoga at Home

Dit traject is voor jou als je een ongezonde relatie hebt met voeding. Je kunt niet alleen bij mij terecht wanneer je een beginnende eetstoornis hebt, maar ook als jij last hebt van eetbuien, boulimia, anorexia of al meerdere jaren last hebt van een verstoorde relatie met voeding of andere eetproblematiek. Als geen ander weet ik hoe last het is om te stap te zetten naar herstel. Want wat komt er voor je eetstoornis in de plaats? Wie ben jij als je geen eetstoornis meer hebt? Het antwoord op deze vragen gaan we samen onderzoeken. We gaan terug naar de kern, naar jouw eigen ‘ik’. 

Bij dit traject ontvang je een e-book met opdrachten, hebben we wekelijks een coachgesprek en krijg je elke week een ander voedingsschema die aansluit bij jou herstelproces. Binnen dit traject gaan we in op de elementen voeding, mindset, lichaam, gedrag, balans en beweging.

 

Het traject is flexibel te doorlopen en bestaat uit 3-fases. Het kan zijn dat je met drie maanden al een heel eind bent of dat je langer nodig hebt dan zes maanden.  Dit is voor iedereen anders en hangt ook af van de ernst van jouw eetproblematiek, motivatie en inzet. Belangrijkste is dat we het op jouw tempo doen!

Voeding

Sport & beweging

Mindset & Lichaam

Balans & Rust

Nazorg

Het Eetstoornissen en eetproblematiek pakket is ideaal voor jou als je op de wachtlijst staat voor behandeling of als je geen lang traject in wilt gaan maar wel wilt herstellen of stappen hierin wilt gaan maken.

 

Tijdens het traject gaan we aan de slag met persoonlijke ontwikkeling; jouw eigen IK terugvinden, creëren van een positieve mindset en het leren omgaan met jouw lichaam. De focus ligt niet op het eten, maar hier besteed ik wel aandacht aan. Ik ga je leren en laten ervaren dat gezonde voeding vóór je kan werken in plaats van tegen je. Dat je lichaam voeding nodig heeft om te kunnen functioneren. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij fysiek en mentaal weer in balans komt. Je sterk, gezond en vitaal gaat voelen. Weer echt kan gaan genieten, zonder de eetstoornis.

 

Tijdens het intakegesprek kijken we met welk probleem en doel(en) jij aan de slag wilt gaan. Vervolgens maak ik een persoonlijk behandelplan voor jou en ga jij hiermee akkoord? Dan kunnen we echt aan de slag! Zonder oordeel maar op een liefdevolle manier krijg jij intensieve coaching en begeleiding en ga je zelf aan de slag met opdrachten. Die wij vervolgens weer bespreken. 

Genieten van de natuur

Wat krijg je?

 • Duur: vanaf 3 maanden 

 • Intakegesprek van 60 minuten 

 • Elke week een coachgesprek van 60 minuten

 • Inclusief Bloedtest totaal XL

 • Opdrachten die passen bij jouw doelen

 • Aan de slag met achterliggende problematiek

 • Tips en handvatten die jij altijd kunt blijven toepassen

 • 7 dagen per week tot 22:00 uur coaching via Whatsapp, E-mail of telefonisch

 • Voedingsbegeleiding, plan op maat en een variatielijst

 • Supplementen advies

 • Mijn E-Book Maevitae; Lekker & Gezond Leven

Jouw investering

Je kunt kiezen uit de volgende opties​:

Optie 1: drie maanden coaching

€ 1310,60 incl. btw & bloedtest

Optie 2: zes maanden coaching

€ 2321,20 incl. btw & bloedtest

Los consult: € 65,- incl. btw
Duur: 60 minuten

Waarom de Bloedtest totaal XL?

Vanuit eigen ervaring weet ik dat je met een eetstoornis of eetproblematiek tekorten kunt oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een tekort aan eiwitten, vetten en koolhydraten, maar ook aan de belangrijke vitaminen en mineralen. Je lichaam heeft deze stoffen nodig om optimaal te kunnen functioneren en om afbraak van het lichaam tegen te gaan.

Met deze bloedtest krijgen we inzicht in jou eventuele tekorten die je hebt opgelopen door je eetstoornis of eetproblematiek. Heb je inderdaad tekorten dan worden deze in eerste instantie aangevuld vanuit de voeding. Mocht dat niet lukken of het is een stap te ver gebruiken we supplementen van Vitakruid. Deze zijn helemaal natuurlijk, zonder suiker, toevoegingen en synthetische producten.