Download je E-book: lekker & gezond leven

Jij hebt de eerste stap gezet om jou leefstijl zo gezond mogelijk te maken. Je bent klaar met het jojo-effect, hebt al verschillende diëten en pogingen gedaan om jouw leefstijl aan te passen, echter zonder resultaat. Of wil je meer kennis over voeding en deze direct toepassen in jouw dagelijkse leven?

In mijn E-book; lekker en gezond leven, leer ik jou de basiskennis van gezonde voeding en beweging en krijg je handige tips om jouw gezonde leefstijl vol te houden. Ik heb alles zo duidelijk en praktisch mogelijk proberen uit te leggen.

Mijn visie op gezonde voeding is: Alles zo puur en onbewerkt mogelijk. Zo weet je zeker dat je lichaam alle voedingstoffen binnen krijgt die ze nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en gezond te blijven. Daarnaast houd ik rekening met de adviezen van Richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad (RIVM). Deze zijn wetenschappelijk onderbouwd en duidelijk; eet gevarieerd, eet niet teveel en drink alcohol en frisdrank met mate.

Een E-Book over voeding is natuurlijk niet compleet zonder gezonde en heerlijke recepten. De gerechten zijn eenvoudig klaar te maken, zonder al teveel ingrediënten en geschikt voor het hele gezin. 

maevitae-or3w1146ly9z7lshaxhqsotbwabbn53

Download je vegan weekmenu

maevitae-vegan-weekmenu-600x777.jpg
maevitae-vegan-weekmenu-1-600x777.jpg
16-600x777.jpg

Download je gezonde boodschappenlijst

jouw-gezonde-boodschappenlijst-354x500.j

© Alle rechten voorbehouden MaeVitae 2021 | KVK 8190 8350 | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden |

BTW-nummer: NL003618020B17 | lifestylecoaching@maevitae.nl | 6828 HG Arnhem