Mijn aanbod

Ik houd van open- en eerlijkheid, daarom vind je hieronder een duidelijk overzicht van mijn aanbod én welk bedrag je opzij moet zetten om te investeren in jouw gezondheid. De genoemde prijzen zijn -inclusief btw.  De kosten van de bloed- of speekseltest is niet bij elk coaching - traject inbegrepen, dit staat onderaan apart vermeld. 

Zij gingen je al voor

Kort traject eetstoornisbehandeling

Ik vond het zeer fijn om te praten over je gevoelens en gedachtes. Je kon echt open zeggen wat je voelde en dacht, je voelde je niet beschaamd bij haar. Ook was het fijn dat je altijd bij haar terecht kon of dat ze zelf eens vroeg hoe het liep

Feline
Eetstoornis & Eetproblematiek

Ontwerp_zonder_titel-removebg-preview_pn.webp

Topper met een
gouden hart

Marieke heb ik per toeval gevonden. Het beste wat mij kon gebeuren! Het Food, body & mind - traject is niet zo snel mogelijk afvallen. Het is echt bewustwording en een stukje helen. Wat doe ik en waarom? Ik heb het afgelopen half jaar heel veel geleerd.

 

Het contact voelde veilig waardoor je een hoop kan delen. En je merkt dat Marieke weet waar ze over praat. Kortom een hele fijne en leerzame manier van afvallen. Een echte aanrader!

 

Marieke je bent een topper met een gouden hart!

Bianca
Food, Body & Mind

Ontwerp_zonder_titel-removebg-preview_pn.webp

Betrokken en
doortastend!

Marieke heeft mij gecoacht en begeleid bij de C9 kuur. Ze is zeer bekwaam en betrokken tijdens het proces.

 

Haar empathie en doortastendheid zijn dan ook één van haar kernkwaliteiten. Door het stellen van de juiste vragen weet Marieke altijd tot de kern te komen. Ze is een fijne sparringpartner en weet waar ze het over heeft! Met haar hulp en mijn inzet heb ik in korte tijd fantastische resultaten geboekt.

 

Ervaar je moeilijkheden met het maken van betere/gezonde keuzes in je leven, neem dan vooral contact op met Marieke! Ik heb er onwijs veel aan gehad.

Nadine
Food, Body & Mind

Ontwerp_zonder_titel-removebg-preview_pn.webp