Vergoeding

Vergoeding
1: Je ontvangt en betaalt de factuur die je opgestuurd krijgt zelf. 
2: Daarna dien je de rekening voor vergoeding in bij jouw zorgverzekeraar. 

Goed om te weten:
Ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici & CAT (collectief alternatief therapeuten). Hierdoor is het mogelijk de behandeling deels vergoed te krijgen via jouw zorgverzekeraar voor alternatieve geneeswijze. Het verschilt per zorgverzekeraar hoeveel je vergoed krijgt. Afhankelijk van de aanvullende verzekering kun je zien of jouw verzekeraar ook niet-gecontracteerde Orthomoleculaire consulten vergoedt. Ik heb namelijk geen contracten met zorgverzekeraars vanuit de Orthomoleculaire Therapie.

‘’Je bent zelf verantwoordelijk voor het informeren naar vergoedingen''

Welke zorgverzekeraars vergoeden?

In 2021 komen behandelingen van Vergoedbare CAT-Therapeuten voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket bij:

 

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ

Vergoeding voor Orthomoleculaire geneeskunde is niet in de basisziektekostenverzekering opgenomen. Je kunt deze kosten alleen declareren wanneer je een aanvullende verzekering hebt. De vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en welk aanvullend pakket je hebt bij deze zorgverzekeraar.

Directe Toegankelijkheid 
Je hebt geen verwijsbrief nodig om een vergoeding te krijgen van jouw zorgverzekeraar. Echter, sommige zorgverzekeraars eisen dit wel. Daarnaast bevat een verwijsbrief vaak waardevolle informatie voor het consult met mij.

Annuleren afspraak
Ben je onverhoopt verhinderd? Zeg dan je afspraak minimaal 24 uur van tevoren af via een Whatsapp of SMS (06-50577749). Dit in verband met het niet altijd tijdig kunnen beluisteren van mijn voicemail. Bij een te late annulering ben ik helaas genoodzaakt om de helft van de geplande tijd in rekening te brengen. Deze kun je niet bij de zorgverzekeraar declareren.

PRIVACY

Tijdens de behandeling bij mij is jouw privacy gewaarborgd. Ik ben gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijk vastgelegde voorschriften omtrent persoonsregistratie. Ik hou me aan deze wet. Alles wordt in vertrouwen behandeld. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden en privacyverklaring.

AANSPRAKELIJKHEID

Deze website is door mij met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks ben ik niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de volledigheid van de inhoud hiervan. Adviezen gegeven door mij worden met zorg gegeven en zijn resultaatgericht, zonder dat resultaat te garanderen.

Hier moet logo van waar ik ben aangesloten/vergoeding